BEL ONS: 0592 - 37 43 45

Zakelijk

Je brengt er doorgaans meer tijd door dan thuis: je werkomgeving. Daarom is het belangrijk dat je je er prettig voelt.

En dat geldt helemaal voor je cliënten, je patiënten of je klanten. Je wilt naar een inrichting die staat als een huis en die past bij je zakelijke identiteit. Creator ziet in een interieur veel meer dan een omhulsel: we maken een inrichting die je helpt om (zakelijke) doelen te verwezenlijken.

Interieurbouw: bijzonder en op maat

Wat jij doet is uniek en je wilt een interieur die dat onderstreept. Van vloer tot plafond: je wilt dat het klopt en dat erover is nagedacht. Je zoekt een interieurbouwer die met je meedenkt en met ideeën komt waar je zelf nog niet aan had gedacht. Je bent bij Creator aan het juiste adres. Creator adviseert je graag en maakt interieurs op maat.

Van casco naar creatief ontwerp

Creator maakt bijzondere meubels en interieurs op maat. We hebben passie voor ons vak en gaan tot het uiterste. Een casco pand? Vloerbedekking, wandafwerking en zelfs installatiewerk: wij draaien er onze hand niet voor om. We ontwerpen meubilair met een eigen uitstraling en bijzondere afmetingen. Altijd volgens de laatste trends, ontwikkelingen en technieken. Daarmee garanderen we een interieur met een eigen gezicht.
Aan de verlichting besteden we extra aandacht. Met goede verlichting maak je namelijk écht het verschil. De juiste kleur verlichting bij een passpiegel laat gezichten mooi uitkomen. En zilveren sieraden hebben ander licht nodig dan gouden. We berekenen precies wat de optimale plek is voor de lichtbronnen én hoeveel licht er nodig is om een bepaalde sfeer te creëren.

Interieurinspiratie

Kom eens langs in onze showroom. We laten je graag zien wat er mogelijk is. Proef de sfeer, ervaar de materialen waarmee gewerkt wordt en zie hoe het licht valt. Doe inspiratie op en ontdek het interieur dat bij je past!
Ben je op zoek naar een bijzonder interieur en wil je je onderscheiden met een eigen uitstraling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.