BEL ONS: 0592 - 37 43 45

Particulieren

Het huis van je dromen. Je hebt het gevonden en gekocht. Wellicht heb je het laten verbouwen. En inmiddels woon je er.

Nu de inrichting nog. Je hebt duidelijk voor ogen wat je wilt: een interieur dat bij je past, zodat thuiskomen altijd fijn is.

Interieurs op maat

Je wilt je ideeën en woonwensen graag bespreken en je hebt advies nodig om al je woonwensen in kaart te brengen. Je zoekt een interieurbouwer die met je meedenkt en met oplossingen komt waar je zelf nog niet aan had gedacht. Je bent bij Creator aan het juiste adres. Creator adviseert je graag en maakt interieurs op maat.

Meubels op maat

Creator maakt bijzondere meubels en interieurs op maat. We hebben passie voor ons vak en gaan tot het uiterste. Zelfs het kleinste onderdeel is van uitmuntende kwaliteit, zodat het meubelstuk jarenlang meegaat. We ontwerpen handige oplossingen voor woningen met een eigen uitstraling en bijzondere afmetingen. Altijd volgens de laatste trends, ontwikkelingen en technieken. Daarmee garanderen we een interieur dat past bij wie je bent.

Interieurs voor particulieren

Kom eens langs in onze showroom. Om sfeer te proeven en de materialen waarmee gewerkt wordt te ervaren. Zet je zintuigen open: hoe voelt het materiaal, hoe lijkt de kleur? Ontdek wat bij je past!
Ben je op zoek naar een tijdloos, bijzonder interieur of een uniek meubelstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.