BEL ONS: 0592 - 37 43 45

Bijzondere projecten

Comfortabel wonen, lekker werken, gasten onthalen of opvallen op een beurs. Het kan allemaal en Creator voert het uit.

Al jouw ideeën zijn bespreekbaar. En je kan het zo gek nog niet verzinnen, of wij maken het.

Van idee naar creatief ontwerp

Jij bent uniek en wat je doet is bijzonder. Je wilt een ontwerp dat dat onderstreept. Van beursstand en creatieve bewegwijzeringsborden tot compleet ingerichte camper; je bent bij Creator aan het juiste adres. Bespreek al je wensen en ideeën met ons. We laten onze creativiteit de vrije loop, denken met je mee en verrassen je met ontwerpen die je zelfs in je stoutste dromen niet had kunnen verzinnen.

Alles op maat

Creator maakt bijzondere meubels en interieurs op maat. We hebben ruime ervaring en passie voor ons vak. We zoeken net zolang tot we het beste idee en bijbehorende materiaal hebben gevonden. We zijn kundig in het ontwerpen van meubilair en weten raad met ‘lastige’ vormen in woningen, kantoorpanden en andere objecten. Creator maakt oplossingen met een eigen uitstraling en bijzondere afmetingen. Altijd volgens de laatste trends, ontwikkelingen en technieken.

Bron van inspiratie

De deur van onze showroom staat open. Laat je verrassen door een bron van inspiratie. Proef de sfeer, ervaar de materialen en de diverse manieren van verlichting. Maak kennis met onze vakmensen en ontdek de mogelijkheden.
Ben je op zoek naar een bijzonder ontwerp en wil je je onderscheiden met een eigen uitstraling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.