BEL ONS: 0592 - 37 43 45

Over ons

Creator staat voor vakmanschap. Creator maakt meubels en interieurs op maat. In de werkplaats draait alles om passie en klasse.

Zelfs het kleinste onderdeel is van uitmuntende kwaliteit, want alleen excellent is goed genoeg.

Goede ideeën, duurzame ontwerpen

Jij bent uniek en wat je doet is bijzonder. Je wilt een ontwerp dat jouw uniciteit onderstreept. Voor de persoonlijke of zakelijke omgeving weet Creator het beste uit een ruimte te halen. We hebben ervaring met strak design zonder poespas, maar weten ook raad met vrolijke, uitbundige interieurs. Al jouw wensen, ideeën en dromen zijn bespreekbaar. We denken graag met je mee, laten onze creativiteit de vrije loop en verrassen je met ontwerpen die je zelfs in je stoutste dromen niet had kunnen verzinnen.

Historie

Creator is in 1972 opgericht door Jan Kruyt. Het begon allemaal aan het Damsterdiep in Groningen. Diverse opdrachtgevers wisten de weg naar dit creatieve bedrijf te vinden. Voor etaleren, standbouw, interieurbouw en zelfs saunabouw kon je bij Creator terecht. Vanwege de omvangrijke opdrachten en gebrek aan opslagruimte, huurde Kruyt boerenschuren in het ommeland van Groningen.

In 1993 verhuisde het bedrijf naar Assen. Het Groningse pand liet Kruyt achter zich. Wat hij meenam was zijn vakmanschap, jarenlange ervaring en het vaste team van meester-meubelmakers. Wat hij kreeg was ruimte: ruimte voor creativiteit, ruimte voor groei, ruimte voor ontwikkeling.

De zoon van Kruyt, Arjan, wilde het vak van meubelmaker graag in de vingers krijgen. In 1997 begon Arjan als leerling-meubelmaker in de zaak van zijn vader. Hij is onderaan de ladder begonnen om zich het vak eigen te maken. Inmiddels is Arjan bedrijfsleider.

Jan Kruyt en Arjan Kruyt staan voor een persoonlijke benadering tot én met de oplevering.

Kennismaken

Wil je graag persoonlijk kennismaken en horen wat Creator voor jou kan betekenen? Breng dan een bezoek aan de showroom of neem contact op voor een afspraak.